25n
25N
25N

Almàssera comptabilitza un total de 20.544 kg obtinguts de residu tèxtil en els contenidors locals

Almàssera comptabilitza un total de 20.544 kg obtinguts de residu tèxtil en els contenidors locals
02/02/2021 -

L’Ajuntament d’Almàssera ha rebut l’informe anual de recollida de residus urbans de roba i calçat facilitat pel Responsable de Servei de l’empresa Abrigalla València SLU en el qual es comptabilitza un total de 20.544 quilograms obtinguts en l’any passat 2020.

Almàssera compta amb 4 contenidors destinats a la recollida de roba i calçat usat situats en l’Avinguda Ausias March (6.016 kg), avinguda Drets Humans (4.637kg), Plaza Manuel Leonor (5359kg) i Avinguda de la Mar (4.531kg).

Aquests contenidors pertanyen a l’empresa d’inserció Abrigalla València SLU pertanyent a Caritas i que té com a principal objectiu la integració soci professional de persones en situació o amenaça d’exclusió social i apartades dels circuits tradicionals d’ocupació, proporcionant-los treball remunerat, formació i l’acompanyament.

Malgrat el confinament i les regularitats ocasionades per la pandèmia es considera que ha sigut un any reeixit perquè s’han mantingut els llocs de treball i s’han recollit un total 3.175 tones de roba i calçat en els contenidors repartits per tota la geografia valenciana.

Càritas València ha donat treball a cinquanta operaris del col·lectiu “persones en risc d’exclusió social” i en l’any passat 2020 van ser quinze treballadors d’inserció els qui van finalitzar el programa. Actualment huit d’ells han accedit al mercat laboral ordinari.

Carmen Tomás, Regidor de Serveis socials de l’Ajuntament d’Almàssera es mostra entusiasmada davant el bon acolliment que han tingut els contenidors de roba en la població i agraeix als veïns i veïnes del municipi la seua bona voluntat de desplaçar-se fins ells per a depositar la roba i el calçat que ja no usen.

Per part seua, Ramón Puchades, alcalde d’Almàssera ressalta la labor social que es realitza amb la roba usada dels contenidors de Arropa València tant per la generació d’ocupació com per la utilitat que se li dóna oferint-la a les persones que la necessiten i que gràcies a ella poden vestir dignament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =