25n
25N
25N

Almàssera s'adhereix al Pla Resistir, que destinarà quasi 150.000 euros a autònoms i microempreses

Almàssera s'adhereix al Pla Resistir, que destinarà quasi 150.000 euros a autònoms i microempreses

Una vegada publicat el Decret llei 1/2021 pel Consell en el qual s’aprova el Pla Resistir, un acord entre la Generalitat Valenciana, les diputacions provincials i els ajuntaments de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Almàssera s’adhereix al mateix i en concret a les ajudes «parèntesis» destinades als sectors més afectats per la pandèmia.

L’impacte de les mesures excepcionals que han sigut necessàries adoptar des de la declaració de la pandèmia i de la declaració dels Estats d’Alarma, està suposant la limitació de l’activitat econòmica dels sectors que s’han vist afectats. Aquesta limitació comporta una deterioració de la qualitat i estabilitat socioeconòmica i de relacions laborals, fet que fa necessari que les administracions públiques, de manera coordinada, adopten mesures no sols de lluita contra la pandèmia, sinó també de suport públic als sectors afectats que eviten la deterioració del teixit empresarial i que ajuden a la conservació de l’ocupació.

L’Ajuntament d’Almàssera va posar a la disposició de les microempreses i dels autònoms de la localitat un programa d’ajudes, dotat amb 150 mil euros, durant el segon semestre de 2020. Ara, i en resposta al grau de dificultats del teixit econòmic local, la Corporació s’ha adherit en aquest nou Pla amb una dotació econòmica de 149.735 euros.

Com ha manifestat Joan-Carles Jover, regidor de Promoció Econòmica Sostenible, «es tracta d’un esforç pressupostari que acompanya a altres ajudes i reduccions fiscals municipals que esperem que es traduïsca en un alleujament de les dificultats econòmiques dels autònoms i de les microempreses d’Almàssera».

Per part seua, Ramon Puchades, l’alcalde, expressa la seua satisfacció per «la coordinació mantinguda entre la Generalitat, la Diputació i els Ajuntaments, com el d’Almàssera, i que repercuteix en un millor i més eficient servei a la ciutadania».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =