25n
25N
25N

Alfafar sol·licitarà l'ús de tot el superàvit per a despeses en ajudes socials i foment d'ocupació

El tancament de l’exercici 2019 ha deixat un resultat positiu, amb un romanent de tresoreria de 138.803,19 €

Alfafar sol·licitarà l'ús de tot el superàvit per a despeses en ajudes socials i foment d'ocupació
02/06/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha tancat l’exercici 2019 amb un romanent de tresoreria positiu de 138.803,19 euros. De moment, el 20% d’aquesta xifra ja ha estat destinada a ajudes d’emergència social per la COVID-19 amb l’acord unànime de tots els grups del consistori. En la línia d’aquestes accions, els portaveus dels diferents grups polítics intentaran incloure, dins del pla d’impuls econòmic, la sol·licitud per a utilitzar el restant en ajudes socials i foment d’ocupació.

El tancament de l’exercici amb aquest romanent “demostra que es treballa amb prudència, amb sensatesa i ajustant-nos al pressupost existent, sent les accions socials el centre de la política municipal”, destaca el regidor d’Hisenda, Eduardo Grau.

Aquesta proposta d’ús de superàvit dels grups polítics s’engloba en el pla d’impuls municipal que s’està realitzant de manera conjunta pels grups municipals, el qual busca aplicar mesures i actuacions encaminades al foment d’ocupació i la reducció dels efectes adversos de la crisi de la COVID-19 en la població d’Alfafar.

Així mateix, l’Ajuntament d’Alfafar continua complint els objectius d’estabilitat pressupostària i regla de despesa marcats pel Ministeri d’Hisenda, ja que se situa dins de totes les ràtios i és un municipi referent en les polítiques econòmiques i pressupostàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + disset =