25n
25N
25N

Alfafar sol·licita la seua adhesió al programa 'Tallers d'ocupació'

El pressupost d’aquesta subvenció és de 241.358,40 euros per a la contractació de 10 persones en aquest projecte

Alfafar sol·licita la seua adhesió al programa 'Tallers d'ocupació'
04/03/2021 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha sol·licitat una subvenció per a desenvolupar el programa mixt d’ocupació i formació “Tallers d’ocupació” a LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació). En total, s’ha sol·licitat una inversió de 241.358,40 euros.

El programa està destinat a millorar l’ocupabilitat de persones demandants d’ocupació mitjançant la realització d’obres o serveis d’utilitat pública o interés social. Amb aquest programa se li dona a l’alumnat treballador realitzarà un treball efectiu mitjançant el contracte per a la formació i l’aprenentatge i així s’afavoreix la seua inserció laboral.

L’Ajuntament ha sol·licitat la subvenció per a realitzar un taller d’ocupació de 10 persones per a l’obtenció del certificat de professionalitat “Activitats administratives en relació amb el client”, l’objectiu del qual és aprendre a executar les activitats de suport a la gestió administrativa derivada de les relacions amb el públic o client, intern o extern.

Amb aquesta acció l’Ajuntament d’Alfafar renova el seu compromís amb la formació i millora d’oportunitats d’ocupació per a la seua ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 8 =