25n
25N
25N

Alfafar se suma a la donació de medul·la òssia en la V Fira de la Salut

La localitat rebrà durant dos dies a la unitat mòbil de medul·la òssia del Centre de transfusions de la Comunitat Valenciana

Alfafar se suma a la donació de medul·la òssia en la V Fira de la Salut
29/03/2017 -

Alfafar rebrà, per primera vegada, l’autobús mòbil per a donar medul·la òssia del Centre de transfusions de la Comunitat Valenciana en la V Fira de la Salut.

La setmana vinent, la localitat d’Alfafar disposarà dos dies de la unitat mòbil per a la donació de medul·la òssia. El primer dia serà el dimarts dia 4 d’abril en el barri Orba de 10 h a 13:30 h en la Plaça Poeta Miguel Hernández. Per la seua banda, el divendres l’autobús estarà durant tot el dia en la Plaça de l’Ajuntament, coincidint amb el dia de la inauguració de la Fira de la Salut d’Alfafar.

La unitat mòbil realitzarà a les persones interessades, extraccions de sang i els explicarà tots els passos, amb els pros i contres, que comporta fer-se donant de medul·la òssia.

Amb esta iniciativa, pionera en la localitat, es pretén difondre la importància que té donar medul·la òssia i explicar als veïns i veïnes d’Alfafar com poden convertir-se en donants d’una forma molt senzilla.

La donació de medul·la és una manera molt simple de salvar vides, per açò, el regidor de Sanitat d’Alfafar, Eduardo Grau, destaca la importància d’esta acció, ja que “és la primera vegada que disposem d’una donació de mostreig per a la donació de medul·la. Per a nosaltres és molt important oferir aquest servei en la pròxima edició de la Fira de la Salut. Un servei que estarà durant dos dies a l’abast tots els ciutadans i ciutadanes d’Alfafar”.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar agraixen, un any més, la col·laboració del Centre de transfusions de la Comunitat Valenciana i convidem a tots els i les alfafarenyes a gaudir de la V Fira de la Salut que tindrà lloc del 4 al 9 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 17 =

museo prehistoria
museo prehistoria