25n
25N
25N

El 2 d'abril tots a Alfafar a córrer la Runcàncer 2017

La regidor d’esports, Dolores Monmeneu, assenyala que des de l’Ajuntament se cerca fomentar l’esport a través de la salut”

El 2 d'abril tots a Alfafar a córrer la Runcàncer 2017

Dissabte que ve 2 d’abril Alfafar es veurà inundat d’una marea de corredors contra el càncer. La popular carrera solidària Runcáncer 2017 arriba per tercera vegada al municipi valencià com a commemoració al dia internacional contra esta malaltia que se celebra el 4 de febrer.

La prova tenen una inscripció de 5 euros per corredor que es destina íntegrament a la recerca del càncer. Al costat de la d’Alfafar, són més de 20 localitats les que estan adherides a esta iniciativa, situant el Runcáncer com el circuit de marxes i carreres solidàries més gran d’Europa. La carrera compta amb dues categories, l’absoluta en la qual els corredors faran 8k i començarà a les 10.00 del matí, i la prova Local de 4k que començarà a les 10.30 hores. “Des de l’Ajuntament d’Alfafar el que cerquem recolzant aquestes iniciatives, a part que entenem que és una causa que s’ha de recolzar, és fomentar l’esport a través de la salut. La carrera és el diumenge, a part d’haver-hi una carrera de 8 quilòmetres hi ha una marxa de 4. Animem a la gent al fet que vinga i se solidaritze amb esta malaltia per a recaptar els màxims diners possibles”, explicava a València Extra Dolores Monmeneu, regidora de Participació Ciutadana, Educació i Esports.

Alfafar va començar a celebrar esta carrera en 2015, en aquella primera edició van participar 969 corredors, l’any passat es va batre el rècord amb una recaptació de 5.000 euros. La inscripció pot realitzar-se en la pàgina web de l’organització, els divendres a la vesprada en l’Espai d’Igualtat situat en el carrer del Sol. El cost són 5 euros i van íntegrament per a la recerca sobre esta malaltia que és el càncer”, apuntava la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 8 =

museo prehistoria