caixa popular

Alfafar rehabilita la biblioteca municipal

Alfafar rehabilita la biblioteca municipal
17/10/2017 -

Des de la regidoria de Biblioteques i en col·laboració amb l’àrea de Patrimoni, l’Ajuntament d’Alfafar està treballant en la rehabilitació i millora de la biblioteca municipal considerada BIC (bé d’interés cultural).

L’objectiu d’aquesta acció és millorar l’estat de la biblioteca municipal, ja que es tracta d’un dels espais més utilitzats pels veïns i veïnes d’Alfafar aconseguint una major seguretat i millorar la qualitat del servei per a totes les persones que siguen usuàries.

La millora del sostre s’està duent a terme per a evitar filtracions d’aigua que puguen generar goteres. A més s’està treballant per a recuperar el sòl inicial d’aquest edifici emblemàtic, que data dels anys 80. Es preveu una segona fase d’actuació per a pintar i restaurar la façana concloent les actuacions amb l’adquisició de nou mobiliari.

Durant les obres s’ha habilitat en la segona planta de l’edifici Ventura Alabau per a donar servei de préstecs i devolucions de llibres a la població que així ho requerisca.

Sabent la importància d’aquest BIC del municipi, Alfafar vol apostar per la seua rehabilitació i adequació perquè la població es trobe la més còmoda possible durant la seua estada en aquest espai cultural.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats