25n
Orgull
Orgull

Alfafar prepara el Punt Violeta

Personal de l’Espai d’Igualtat i de l’Espai Jove integraran aquest punt d’informació i assessorament per a les víctimes de qualsevol tipus d’assetjament o violència masclista.

Alfafar prepara el Punt Violeta
30/08/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar instal·larà dissabte que ve 1 de setembre des de les 23.00 h. el Punt Violeta de prevenció de l’assetjament en la Plaça de l’Ajuntament amb motiu de la celebració de les Festes Patronals i Populars d’Alfafar. El Punt, integrat per personal de l’ Espai d’Igualtat i de l’Espai Jove i que comptarà amb la col·laboració dels clavaris de Sant Sebastià i les clavariesses de la Puríssima d’Alfafar, els qui lluiran samarretes amb els lemes de suport a la campanya, serà el principal espai de sensibilització, informació i assessorament a totes les persones que patisquen algun tipus d’assetjament o agressió sexual durant les Festes.

A més de conscienciar, prevenir i proporcionar la guia i ajuda necessària, el personal encarregat podrà realitzar accions d’orientació i acompanyament als punts sanitaris en aquells casos que es requerisquen. Per açò, ahir es va celebrar en l’Espai d’Igualtat una reunió prèvia de dinamització del Punt Violeta i de formació sobre el concepte d’agressió sexista i sobre la detecció de situacions d’assetjament a càrrec de l’Agent d’Igualtat de l’Ajuntament.

La instal·lació del Punt Violeta se sumisca a altres accions de prevenció com el repartiment de fullets explicatius en els quals s’ofereixen recomanacions sobre com actuar davant qualsevol tipus d’assetjament o agressió sexual, així com l’organització d’un concurs de fotografia que pretén la participació dels joves d’Alfafar i la dinamització dels set lemes de la campanya amb els quals es pretén la conscienciació i erradicació de qualsevol conducta sexista.

“De Festa Sempre… Igualtat i Respecte” és una campanya de sensibilització per a les Festes Patronals i Populars d’Alfafar que comencen demà i que se sumisca a altres accions i polítiques d’igualtat i prevenció contra la violència de gènere que ha dut a terme l’Ajuntament d’Alfafar en el seu ferm compromís amb la igualtat de gènere amb i la realització d’accions per a educar en igualtat que requereixen la col·laboració de tota la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 10 =