25n
25N
25N

Alfafar duu a terme millores en la via i els espais públics

Alfafar duu a terme millores en la via i els espais públics
05/03/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Manteniment, està treballant en diferents millores de la via i espais públics d’Alfafar amb l’objectiu de continuar aplicant el pla d’accessibilitat municipal. Durant les últimes setmanes s’han dut a terme diverses labors, especialment després de les fortes ratxes de vent que s’han registrat en el municipi.

En aquest sentit, alguns dels treballs que s’han realitzat en el camp de futbol han estat el reforç d’un envà amb una estructura metàl·lica, la reparació d’una porteria o l’arranjament del clos interior. En la mateixa línia, s’han fet treballs de reparació en les tanques del col·legi Jaume I.

A més, en les últimes setmanes s’han executat una altra sèrie de reparacions de desperfectes ocasionats pel temporal de vent. Una labor destacada ha estat el sanejament d’arbres afectats per aquestes ratxes de vent, amb la finalitat de prevenir i protegir a la ciutadania.

Una altra tasca que han estat realitzant des de l’equip de manteniment ha estat la neteja dels diferents contenidors del municipi. En les pròximes setmanes començaran una sèrie de treballs de millora en l’Avinguda Reis Catòlics.

Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament continua treballant per a complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà accessible, segur i amable amb la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 18 =