25n
25N
25N

Alfafar inicia la millora de les instal·lacions d'aigua potable al carrer Veleta

Alfafar inicia la millora de les instal·lacions d'aigua potable al carrer Veleta
15/05/2019 -

Alfafar ha iniciat hui les obres de millora de les instal·lacions d’aigua potable al carrer Veleta en el tram del número 13 al número 29 de la via. Amb un pressupost total que arriba als 15.270 euros, l’actuació de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament, amb la qual es donarà resposta a una demanda veïnal, consistirà en la substitució de les canonades amb l’objectiu d’evitar possibles futures avaries i que el sistema d’aigua potable funcione correctament.

Així, en els pròxims dies es canviaran les canonades de PVC actuals del tram de 50 metres per altres de fosa dúctil de millor qualitat i prestacions que presenten una major resistència mecànica i corrosiva. A més, l’Ajuntament d’Alfafar ha posat en marxa una xarxa provisional d’aigua potable per a garantir el servei a les i els veïns durant el període d’obres.

L’acció de millora de les instal·lacions d’aigua potable se suma a les actuacions que ha dut a terme en les últimes setmanes l’àrea de Manteniment de l’Ajuntament per a la millora de l’entorn urbà i els parcs i jardins del municipi. Entre elles, s’ha realitzat la pintura i neteja en diverses zones de joc del municipi, així com la reparació de xicotets desperfectes en la via o en el mobiliari urbà notificats a la brigada de Manteniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − nou =