25n
25N
25N

Alfafar millora l'enllumenat de la zona verda de la Fila

Alfafar millora l'enllumenat de la zona verda de la Fila
22/07/2019 -

Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme, ha adjudicat les obres de reposició i millora de l’enllumenat públic de la Zona Verda “La Fila”. Amb un pressupost total d’11.631 euros, l’actuació impulsada des del consistori, a més de donar resposta a les demandes veïnals sobre el sistema d’il·luminació del parc, contribuirà a les millores de les condicions generals dels espais públics del municipi.

D’aquesta forma, l’empresa adjudicatària iniciarà la reposició de l’enllumenat de la zona verda per un de major qualitat que garantisca un sistema d’il·luminació més eficient, segur i durador, amb el qual es busca garantir l’ús de l’espai públic de nit, així com evitar possibles desperfectes i deficiències.

Les obres de reposició i millora de l’enllumenat del parc de la Fila seran subvencionades per les Ajudes per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que convoca la Diputació de València.
Aquesta actuació se suma a altres accions del consistori com la repavimentació de carrers o els arranjaments en edificis municipals que evidencien el compromís de l’Ajuntament per continuar treballant en la millora de les infraestructures d’ús general perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més amable amb la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − setze =