25n
25N
25N

Alfafar instal·la un nou control de gàlib.

Alfafar instal·la un nou control de gàlib.
13/09/2016 -

Des de l’àrea de manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha instal·lat un nou sistema de senyalització de gàlib amb una altura de 2’9 metres en una de les eixides del municipi cap a la carretera d’El Saler.

Este control de gàlib s’ha instal·lat a pocs metres del túnel que dóna pas a la carretera d’El Saler VV-1045, per a evitar que els vehicles que sobrepassen esta mesura pugues quedar-se embossats en el túnel. D’esta manera, el nou mesurador d’altura de vehicles, garanteix la seguretat de les i els conductors i també dels seus vehicles.

A més d’esta millora, la regidoria de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar ha estat treballant tot l’estiu per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Alfafar en les seues distintes edats. És per això que s’ha millorat la senyalització de tràfic d’alguns punts de l’Avinguda Gómez Ferrer amb la incorporació d’espills, senyalística i repintat per a evitar accidents de tràfic i garantir així la seguretat de tots els veïns i veïnes. Per als més menuts i xicotetes s’ha treballat la volta a l’escola fent reparacions i millorant les instal·lacions dels col·legis públics, com el col·legi La Fila, on s’han reparat les persianes o el Col·legi Orba on s’han pintat algunes aules, entre altres coses. A més en l’Escola d’Adults també s’ha preparat la volta a les classes, per això s’ha instal·lat un suport per a aparcar les bicicletes i també s’ha afegit una rampa d’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.

L’àrea de Manteniment està en constant moviment, ja que, durant les festes també han sigut els encarregats de la posada al punt de la instal·lació dels diferents barracons, la carrera nocturna o la volta cicloturista infantil, entre altres, a més de l’atenció dels suggeriments veïnals quant a la reparació de calçada, asfaltat, etc Una regidoria als servicis dels i les alfafarenses l’objectiu de les quals és aconseguir una vida més agradable per a tots ells i elles.

Una regidoria als servicis dels i les alfafarenses l’objectiu de les quals és aconseguir una vida més agradable per a tots ells i elles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =