25n
25N
25N

Alfafar inicia la segona fase del programa mixt de formació i ocupació 'Escoles d'Ocupació et Formem'

Les persones beneficiàries han iniciat hui el nou període del programa que els permetrà obtindre un certificat de professionalitat de nivell 2

Alfafar inicia la segona fase del programa mixt de formació i ocupació 'Escoles d'Ocupació et Formem'
01/06/2021 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciat el nou període del programa mixt d’ocupació i formació “Escoles d’Ocupació Et Formem – Ocupació és Futur. En aquesta segona fase, l’alumnat continuarà la seua formació teoricopràctica, durant 12 mesos, per a aconseguir un certificat de professionalitat de nivell 2 en l’especialitat d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408).

Per a això, Alfafar ha rebut una nova subvenció, de LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, cofinançada pel Fons Social Europeu, que ascendeix a 241.358,40 euros, quantitat que es destinarà a mantindre la contractació del personal docent i l’alumnat.

Després de concloure el nivell 1 del certificat de professionalitat, els mòduls teòrics i desenvolupant les seues pràctiques en diferents àrees de l’Ajuntament d’Alfafar durant els últims sis mesos, les persones beneficiàries del programa han iniciat la segona etapa de la formació.

Amb la seua aposta pel desenvolupament del projecte “Escoles d’Ocupació Et Formem”, l’Ajuntament d’Alfafar mostra el seu ferm compromís per la formació professional com a principal garantia per a la millora de l’ocupabilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =