Alfafar inicia les obres de millora de l'av. Albufera, la pl. Vicente Blanch i el carrer Sant Sebastià

Alfafar inicia les obres de millora de l'av. Albufera, la pl. Vicente Blanch i el carrer Sant Sebastià
02/10/2018 -

Alfafar ha iniciat hui les obres de millora i adequació de la via pública en l’av. de l’Albufera, la plaça Vicente Blasco Ibáñez – Blanch i el carrer Sant Sebastià. Les actuacions de reurbanització, aprovades el passat mes de juliol amb un pressupost de 437.058,04 €, es realitzaran en diferents fases per a fer d’Alfafar un espai més amable i accessible per a la ciutadania, i més segur per al trànsit per als vianants.

Les accions previstes per a la millora de les tres zones inclouen la repavimentació de la calçada, la substitució de les voreres i instal·lacions per unes noves, la millora del mobiliari urbà i de la senyalització de les marques viàries en la calçada (aparcament, passos de vianants, fletxes de direcció, etc.), i la nova senyalística per a la reducció de la velocitat dels vehicles de motor.

Així, mitjançant aquestes actuacions, l’Ajuntament d’Alfafar donarà resposta a diferents reclamacions veïnals com l’excessiva altura de les vorades en l’av. Albufera que complica el trànsit per als vianants de majors, carrets de bebé o persones amb diversitat funcional, així com l’excés de velocitat del trànsit de vehicles en aquest tram.

Les obres de reurbanització d’aquestes tres zones s’afigen a altres actuacions que ha dut a terme el consistori, com les obres de millora de l’accessibilitat de la Plaça Poeta Miguel Hernández del Barri Orba, en el seu compromís per la millora i el manteniment de l’entorn urbà per a oferir una major seguretat viària i qualitat de vida a les i els veïns d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − sis =

sagunt a escena 2019
turismo salou