25n
25N
25N

Alfafar signa el contracte d'inici de les obres de millora i manteniment de dos centres educatius municipals

Alfafar signa el contracte d'inici de les obres de millora i manteniment de dos centres educatius municipals
24/09/2019 -

Alfafar ha signat aquest matí el contracte d’inici d’obres a l’Escola Infantil Remedios Montaner i de l’Escola Infantil i Primària Orba. En eixe sentit, les actuacions que es realitzaran corresponen a dos projectes diferents.

El primer d’ells és el Pla de Millora d’espais educatius municipals a l’Escola Infantil Remedios Montaner. En aquest centre es cobriran els patis de les aules perquè els xiquets i xiquetes no estiguen al sol i puguen gaudir de l’espai fitat encara que hi haja altes temperatures. Això es realitzarà mitjançant tendals subjectes a perfils metàl·lics ancorats al sòl i a les parets. A més, s’instal·laran finestrals en els canviadors de les aules amb l’objectiu de millorar la seguretat i control de les i els alumnes dins de les aules, substituint les actuals portes i finestres que, a més de millorar la seguretat, permetrà l’accés de llum natural a aquesta zona de les aules.

El segon projecte, per part seua, és el Pla Municipal de Manteniment de l’Escola Infantil i Primària Orba. Així, en el CEIP Orba, es realitzarà una substitució de la fusteria metàl·lica en els edificis Moncloa, Infantil i Secretaria. Això amb la finalitat de reparar les finestres i para-sol existents evitant així l’entrada de pols i la pèrdua d’energia.

La millora energètica de la fusteria consisteix en la substitució de les finestres existents per una altra d’alumini amb persiana del mateix material i doble vidre. A més, es canviaran també algunes portes d’accés dels edificis amb el mateix propòsit que l’anterior.

Amb una inversió en tots dos edificis de més de 213.000 €, 70.595 corresponents a l’Escola Remedios Montaner i 142.430 al CEIP Orba, l’Ajuntament respon a través d’aquestes accions a les diferents demandes de la comunitat educativa d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 7 =

CCCC
torrent