caixa popular

Alfafar ja està en falles!

Alfafar ja està en falles!
27/02/2018 -

Alfafar ja ha donat començament a les falles de 2018 a través de diferents actes que s’han succeït al llarg d’aquest cap de setmana passat.

El dissabte a les 16.00 hores en el centre comercial Carrefour es va inaugurar l’Exposició del Ninot, on les set comissions del municipi han mostrat un xicotet avanç del qual seran els monuments grans i infantils del que mostraran durant la setmana fallera. Falleres, fallers, músics i veïns i veïnes d’Alfafar van gaudir d’aquesta inauguració que estarà oberta al públic, en horari comercial, fins al pròxim 15 de març, que seran retirats per a formar part de les obres finals en els carrers de la població. Com a novetat, enguany, es premiarà als monuments millor valorats per a donar rellevància tant a aquesta exposició com al treball de les i els artistes fallers.

Una vegada inaugurada aquesta exposició, les diferents comissions es van reunir en la plaça de l’Ajuntament, per a formar part de la Crida, de la mà de les Falleres Majors d’Alfafar, Marta Berlanga i Patricia Raga i el President Infantil, David Zacarés. Un acte molt emotiu que va comptar amb un audiovisual preparat per la Junta Local Fallera. Sota la balconada de l’Ajuntament, il·luminat per a l’ocasió, es va donar la benvinguda a les falles del 2018. Un esdeveniment especial i únic per als representants fallers de la localitat.

Per a tancar el cap de setmana, es va dur a terme la macrodespertà, on les set falles d’Alfafar: La Fila, Parc Alcosa, Hort del Comte, Pensat i Fet, El Sequer i Sant Jaume, van participar en aquesta despertà pels carrers del municipi.

Unes festes que ja han començat i que sens dubte seran especials per a Marta, Patricia i David, que sempre recordaran enguany per ser els màxims representants del món faller d’Alfafar.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris