25n
25N
25N

Alfafar exalta als seus representants fallers per al 2018

Alfafar exalta als seus representants fallers per al 2018
04/12/2017 -

Alfafar ha exaltat a les seues falleres majors, Marta Berlanga, Fallera Major d’Alfafar 2018, Patricia Raga, Fallera Major Infantil 2018 i David Zacarés, President Infantil per al pròxim any, en un acte molt emotiu per a les falles d’Alfafar.

Ja s’ha viscut el primer acte amb els protagonistes de les pròximes falles 2018. L’acte, que es va dur a terme en el Centre Cultural “El Molí” de Benetússer va congregar a tota la població fallera per a presentar als quals seran els màxims representants de l’exercici faller 2018.

A l’acte que va començar a les 12.00 hores va començar amb un audiovisual anomenat “Somnis” on s’ha plasmat el somni dels tres representants fallers a aconseguir el seu somni.

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Alfafar i President nat de Junta Local Fallera, Juan Ramón Adsuara, el regidor de Falles, Eduardo Grau, la Corporació Municipal i diverses personalitats del teixit associatiu de la localitat.

A més es va comptar amb unes convidades especials, la Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez de los Ángeles i la seua cort d’honor, van voler saludar als nous triats d’Alfafar i acompanyar-los en aquest dia.

Marta, Patricia i David, van viure uns moments únics rebent unes boniques paraules per part de les seues mantenidores. En aquest cas, compost pel jurat extern que els va seleccionar fa ara uns mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + sis =

bombers
CCCC
Valencia activa