25n
Orgull
Orgull

Alfafar estrena "Alfafar en línia", un nou canal d'informació via WhatsApp

Alfafar estrena "Alfafar en línia", un nou canal d'informació via WhatsApp
12/09/2018 -

Alfafar ha engegat un nou canal d’informació via WhatsApp, unes de les aplicacions més populars que permet aconseguir a un gran nombre d’usuaris. D’aquesta forma, el consistori pretén facilitar l’accés de tota la ciutadania interessada a totes les novetats, bàndols, avisos i notícies sobre la localitat.

Per a poder accedir al servei, els interessats i interessades hauran d’introduir les seues dades en el formulari disponible en la pàgina web de l’ajuntament i escollir la llista de difusió de la qual preferisquen rebre informació. Entre les llistes disponibles es podrà seleccionar rebre tots els missatges o bé rebre informació específica de les següents àrees o temàtiques: bàndols i alertes, informació general, activitats, joventut i participació ciutadana.

Aquest nou canal d’informació s’afig als perfils ja disponibles de l’ajuntament en Facebook i Twitter, així com al nou compte oficial en Instagram estrenat a principis de mes, en un esforç de l’Ajuntament d’Alfafar per potenciar la comunicació directa amb les i els veïns d’Alfafar i facilitar l’accés a tota la informació rellevant i d’interés sobre la població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =