25n
25N
25N

Alfafar en Igualtat 2017, un exemple a seguir

Alfafar en Igualtat 2017, un exemple a seguir
13/03/2017 -

Alfafar ha celebrat, un any més, la gala de lliurament dels reconeixements “Alfafar en Igualtat 2017″, organitzada per la regidoria d’Igualtat de la localitat. Des d’aquesta àrea, s’ha volgut premiar la trajectòria de dones i entitats del municipi que són un exemple en igualtat de gènere.

La gala ha sigut presentada i conduïda per l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara i la regidora d’Igualtat, Amparo Sanjuán. Enguany els reconeixements atorgats a nivell individual han sigut a, María Martínez Ferriols en la categoria d'”Empresària Familiar”, María Lázaro Gómez com a “Empresària de l’any”, María Luisa Giménez Barragán com a “Emprenedora de l’any” i Patricia Soriano Pou com a “Dona Rellevant”. Per part d’entitats del municipi, les premiades han sigut l’Associació de Mestresses de casa Tyrius com a “Entitat rellevant”, i les Escoles Infantils Ninos com a “Empresa amb polítiques d’igualtat”.

Per la seua banda, el premi “Honorífic” s’ha lliurat al departament de Policia Local d’Alfafar per la labor que exerceixen en la lluita contra la violència de gènere, portant el seguiment de les dones víctimes del municipi mitjançant el programa VIOGEN, a més de per la seua implicació, donant suport a les mateixes quan ho necessiten. L’Intendent-Principal, Santiago Valcárcel, ha sigut l’encarregat d’arreplegar el premi en representació de tota la plantilla.

Durant l’esdeveniment, les persones guardonades han volgut agrair el reconeixement donat per l’Ajuntament d’Alfafar. Han aprofitat l’ocasió per a llançar un missatge animant a les dones a ser emprenedores. Al seu torn, han destacat que les dones també poden arribar a dirigir alts càrrecs i dedicar-se a professions, que en l’actualitat, estan ocupades en la seua majoria per homes.

Aquesta gala tan emotiva ha posat punt final amb un sopar en commemoració al Dia Internacional de la Dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 10 =

museo prehistoria