25n
25N
25N

Alfafar digitalitza l'abonament escolar

Alfafar digitalitza l'abonament escolar
17/07/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, en col·laboració amb les àrees de Sistemes informàtics i el Servei d’Atenció a la Ciutadania, ha treballat en un nou procediment per via telemàtica per a la gestió del bo escolar del curs 2020/2021.

Com a novetat enguany, el tràmit de sol·licitud del bo es realitzarà únicament de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar. A més, el bo s’enviarà a cada persona beneficiària en PDF per correu electrònic, podent imprimir-se o utilitzar-se directament des del mòbil.

Les sol·licituds es realitzaran a partir del 3 d’agost i serà necessari disposar certificat electrònic, cl@ve PIN o DNI electrònic. L’Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat d’obtenir el certificat electrònic en les oficines de Servei d’Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.

El bo està dirigit a les i els estudiants empadronats en el municipi que estiguen cursant els nivells de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària o Formació Professional Bàsica.

Aquesta ajuda podrà ser canviada des de l’obtenció del bo fins al 15 de novembre en qualsevol dels comerços que s’han subscrit al conveni amb l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adquisició de subministraments escolars (material de papereria, workbooks, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar aposta per l’ajuda a les famílies en l’adquisició del material escolar, especialment amb la situació actual, reduint així la despesa econòmica al qual s’enfronten amb la tornada a escola. Així mateix, l’Ajuntament potència el comerç local en establir convenis amb els establiments del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =