caixa popular

Alfafar acomiada un any més el seu "Estiu Lúdic"

Alfafar acomiada un any més el seu "Estiu Lúdic"
30/08/2017 -

“L’Estiu Lúdic” d’Alfafar, impulsat per l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, s’ha acomiadat un any més celebrant un festival musical al qual han pogut assistir els pares i mares dels i les participants.

Tant l’alumnat assistent al CEIP La Fila com al CEIP Orba han representat obres teatrals que la seua temàtica estava basada en el reconeixement de les emocions. En tots dos casos, en finalitzar les actuacions, els corresponents monitors i monitores han lliurat diplomes a tots i totes i els han felicitat pel seu esforç i implicació durant l’estiu.

D’aquesta forma s’han donat per conclosos dos mesos d’intenses activitats. Aquesta vegada, han sigut 100 els xiquets que han pogut gaudir d’aquest projecte d’àmbit social que el seu objectiu és crear igualtat d’oportunitats entre la població, donant suport a les famílies més vulnerables. El contingut temàtic que s’ha seguit enguany ha sigut la planificació i ideació del futur del seu entorn comunitari, aquell que serà el seu futur lloc de creixement i vida adulta. Així, les i els xiquets d’Alfafar han passat un estiu didàctic alhora que divertit.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’agraeix, d’una banda, la confiança dipositada en l’Estiu Lúdic dels pares i mares, així com a les i els monitors pel seu esforç i dedicació a les i els més xicotets del municipi. A més, des de l’àrea de Benestar se segueix apostant per aquest projecte i espera seguir millorant para pròximes edicions amb la finalitat que la població més jove del municipi puga seguir gaudint d’aquest programa.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 9 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris