25n
25N
25N

Alfafar celebra la IIIa edició de la Fira de la Comunió

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, l’Associació de Consumidors i Professionals d’Alfafar (ACYPAL) organitza, un any més, la Fira de la Comunió. Esta tindrà lloc en l’Espai Jove d’Alfafar situat en la Plaça Sequer de Nelot

Alfafar celebra la IIIa edició de la Fira de la Comunió
08/02/2017 -

Alfafar celebrarà la tercera edició de la Fira de la Comunió diumenge que ve 19 de febrer. Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, l’Associació de Consumidors i Professionals d’Alfafar (ACYPAL) organitza, un any més, la Fira de la Comunió.

Es tracta d’una cita pensada per a totes les famílies del municipi, enfocada sobretot als pares i mares dels xiquets i les xiquetes que enguany celebren la seua Primera Comunió. Els i les assistents que acudisquen a la fira, trobaran nombrosos expositors que arreplegaran tots els detalls per a organitzar este dia tan especial: vestits i vestits de comunió, fotògrafs, sabateries o les famoses “candy bar”, tindran cabuda en esta fira que espera repetir el bon acolliment d’altres anys.

La Fira de la Comunió d’Alfafar és una oportunitat per a impulsar el comerç local i que la població puga realitzar les seues compres per a este dia en els comerços del municipi.

La fira tindrà lloc en l’Espai Jove d’Alfafar situat en la Plaça Sequer de Nelot. El seu horari serà d’11:00h a 14:00h i de 17.00h a 20:00h, a més dels estands especialitzats hi haurà tallers, sorteigs i castells inflables per als i les visitants.

L’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar al costat del mateix Ajuntament de la localitat tenen tot pensat perquè este pròxim diumenge 19 de febrer siga un dia en família i es puga donar visibilitat al comerç local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 1 =

museo prehistoria