25n
25N
25N

Alfafar celebra la seua V edició de la Fira del Comerç i la Tapa 2018

Alfafar celebra la seua V edició de la Fira del Comerç i la Tapa 2018
12/06/2018 -

Hostalers i comerciants es donen cita un any més en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar per a oferir a tota la ciutadania les seues propostes gastronòmiques i els millors productes i serveis dels seus establiments. Amb aquesta nova edició, l’Ajuntament d’Alfafar, des de l’àrea de comerç, pretén impulsar un dels sectors més importants i atractius del municipi.

L’esdeveniment, que s’inaugurarà oficialment el dissabte, dia 16 de juny al matí per part de les autoritats, comptarà amb un simulador de bolcada, organitzat per l’Autoescola Waycar. Des del mateix divendres a la vesprada fins al diumenge, es podrà gaudir d’una àmplia varietat d’activitats per a tots els públics, en un entorn obert a l’oferta de productes i serveis locals.

Al costat de més de 40 estands i llocs comercials, aquesta cinquena edició també comptarà amb el tradicional concurs de tapes i el concurs organitzat per ACYPAL (Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar), que atorgarà el premi al millor disseny de stand d’enguany. Tots dos premis s’atorgaran per votació popular de manera electrònica a través de la pàgina web del consistori i en urnes habilitades per a tal efecte en les taquilles de la Fira.

A més de poder trobar en els estands comercials i gastronòmics les millors ofertes i preus populars, durant els tres dies de durada de la V Fira del Comerç i la Tapa d’Alfafar, també es realitzaran nombroses activitats pensades per als més xicotets: inflables, jocs, pintacares, globoflèxia i animacions. Com a novetat aquest any, el divendres a la vesprada s’habilitarà una pantalla gegant per a veure el partit Espanya-Portugal del Mundial Rússia 2018. Les actuacions musicals i d’entreteniment també estaran presents en la fira durant la nit del dissabte.

El millor aparador per al sector comercial i hostaler del nostre municipi és sense cap dubte nostra Fira del Comerç i la Tapa 2018, que organitza l’Ajuntament d’Alfafar al costat d’Acypal i l’Agència de Desenvolupament Local. Novament aquesta cita es posiciona com un referent autonòmic, carregada a més en aqueixa edició, de multitud de novetats i sorpreses. La millor opció per a gaudir d’un cap de setmana envoltat de productes de qualitat i bona gastronomia, i tot això, sense eixir d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

bombers
bombers