25n
25N
25N

Alfafar celebra la benedicció d'animals de Sant Antoni i la Fira Pro-Adopt

Este domingo 16 de febrero se celebrará la festividad de Sant Antoni, con la bendición de animales, y la Feria Pro-Adopt para fomentar la adopción de animales.

Alfafar celebra la benedicció d'animals de Sant Antoni i la Fira Pro-Adopt
13/02/2020 -

Aquest diumenge 16 de febrer Alfafar acull dos dels actes més esperats per la ciutadania: la celebració de la festivitat de Sant Antoni, amb la tradicional benedicció d’animals en la Plaça de l’Ajuntament i la nova edició de la Fira Pro-Adopt, una iniciativa de l’àrea de Sanitat de l’Ajuntament d’Alfafar en la qual col·laboren numeres protectores i associacions animalistes per a fomentar l’adopció d’animals.

La jornada s’iniciarà amb la concentració de carros i cavalls al carrer Mariano Benlliure a partir de les 9h. Posteriorment, es dirigiran a la Plaça de l’Ajuntament on se celebrarà la benedicció d’animals tradicional de Sant Antoni, patró dels animals, a partir de les 12:45 h.

Juntament amb la festivitat de Sant Antoni, el mateix diumenge 16 es durà a terme una nova edició de la Fira Pro-Adopt al Parc de les Palmeres del municipi. Aquesta nova edició comptarà amb un taller de disc dog, de zumba i habilitats a càrrec de Maskokotas a les 12.30 h, i amb les desfilades d’animals en adopció i de mascotes a partir de les 11:00 h i 13:30 h, respectivament. Les inscripcions per a les desfilades podran realitzar-se en el mateix parc entre les 10 i 13:00 h.

Tot això en una jornada que l’Ajuntament organitza amb la finalitat de visibilitzar la labor dels refugis i protectores. Així, entorn de 20 refugis i associacions d’animals, entre elles l’Associació Protectora Felina d’Alfafar “Deixant Petjades”, participaran en una Fira que busca conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la tinença responsable d’animals per a prevenir les situacions d’abandó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus