caixa popular

Alfafar celebra el 8 de març, Dia Internacional de la Dona

Alfafar celebra el 8 de març, Dia Internacional de la Dona
08/03/2018 -

Des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar, s’han dut a terme diferents actes per a recolzar i celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Des del 26 de febrer i fins al pròxim 11 de març, s’estan desenvolupant diferents activitats per a visibilitzar i conscienciar sobre la igualtat. Sota el lema “#DonaUneix-et”, l’àrea d’Igualtat ha treballat una programació per a donar veu a les dones del municipi i ressaltar que en aquest tema totes i tots hem d’unir-nos.

Presentacions de llibres, projeccions, tallers, teatre, recitals, exposicions o marxes, han sigut les activitats dutes a terme gràcies a la implicació de gran part de la societat d’Alfafar.

Avui, 8 de març, s’ha dut a terme el repartiment de plantes en el Mercat Municipal. I posteriorment en la plaça de l’Ajuntament, ha tingut lloc una concentració per la igualtat, on s’ha llegit un manifest conjunt per part de tots els grups polítics en suport d’una igualtat real i efectiva. A més diferents dones, veïnes del municipi i representants de diferents associacions del Consell Municipal de la Dóna, han participat activament amb la lectura de poesies, micro relats i altres manifestos de creació pròpia.

L’extens programa commemoratiu del Dia Internacional de la Dona no ha finalitzat, ja que demà 9 de març, en el Centre Municipal de Majors (Parc de les Palmeres), a les 18.30 hores tindrà lloc la Gala de Lliurament de la XII dels Reconeixements “Alfafar en Igualtat”, on es reconeix públicament el treball que exerceixen les dones del municipi des de múltiples àmbits de la nostra societat . En la primera part d’aquesta gala, tindrà lloc un teatre organitzat per Mestresses de casa Tyrius i més tard es farà el reconeixement públic. La jornada finalitzarà amb un sopar de germanor en la qual participen totes les associacions del Consell Municipal de la Dóna.

El punt final d’aquesta programació ho posarà el Centre Instructiu Musical d’Alfafar, amb un concert dedicat a la Dona, organitzat per la Comissió femenina d’aquest centre, en el qual intèrprets femenines actuaran com a solistes en múltiples peces del repertori.

La regidoria d’Igualtat treballa durant tot l’any per a posar a les dones en el lloc que els correspon, cercant la igualtat en tots els aspectes i àmbits de la societat.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + quinze =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC