caixa popular

En marxa la Carta de Serveis 2018 de l'Ajuntament d'Alfafar

Una nova edició que es va aprovar en el Ple del 22 de febrer i que va entrar en vigor l’1 de març.

En marxa la Carta de Serveis 2018 de l'Ajuntament d'Alfafar
22/03/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar va aprovar el passat 22 de febrer en Ple Ordinari la que serà la seua nova Carta de Serveis per al present exercici 2018, en la redacció del qual una vegada més, es van involucrar totes les àrees i serveis municipals, així com l’Equip de Govern Municipal, i que està en vigor des de l’1 de març.

En aquesta última edició s’ha tingut en compte novament les necessitats i inquietuds proposades o sol·licitades per la ciutadania, a través de l’Enquesta d’Avaluació de Satisfacció de la Ciutadania.

Aquest fet ha donat lloc al fet que, en la Carta de Serveis 2018, s’arrepleguen compromisos com la creació d’espais i programes, dedicats a tots els col·lectius de la població, conservant alhora aquells que s’arrepleguen des d’edicions anteriors i que han implicat una millora contínua en els serveis municipals del consistori, fruit de la qual ha sigut la reiterada certificació de la qualitat de la Carta de Serveis per AENOR.

Aquesta vuitena edició de la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar, es troba en la secció de Carta de Serveis de la Web Municipal de l’Ajuntament, des de la qual els veïns i veïnes d’Alfafar poden consultar-la o descarregar-la des d’aquest enllaç.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris