25n
25N
25N

Alfafar celebra este cap de setmana nombroses activitats per a tota la població

El dissabte tindrà lloc la tradicional Cavalcada del Ninot de les Falles 2017. A més, el diumenge a les 8.00 h del matí se celebrarà la primera macrodespertà d’Alfafar, organitzada per l’Ajuntament d’Alfafar i la Junta Local Fallera

Alfafar celebra este cap de setmana nombroses activitats per a tota la població
03/03/2017 -

Este cap de setmana Alfafar acollirà diferents activitats per a tots els i les alfafarenyes.

Després de donar la benvinguda oficial a les Falles 2017 el cap de setmana passat, este dissabte els i les falleres de les set comissions d’Alfafar desfilaran en la Cavalcada del Ninot. L’eixida tindrà lloc a les 17.00 h en el carrer del Sol i recorrerà diferents carrers del municipi, on els i les participants amb la seua imaginació passejaran disfressats per la localitat.

El dissabte al matí també tindrà lloc un passeig amb barca solidari per l’Albufera a les 11.30 h per a celebrar el Dia Internacional dels aiguamolls.

D’altra banda, el diumenge a les 8.00 h se celebrarà la primera macrodespertà d’Alfafar. Esta nova activitat festiva s’ha organitzat des de l’Ajuntament d’Alfafar i la Junta Local Fallera i se celebrarà sota les precaucions exigides. En ella només podran participar les comissions falleres i les persones que tinguen el títol de Consumidor Reconegut com a Experts CRE que s’exigeix per a este tipus d’actes.

A més este mateix dia, a les 12.00 h, en el Parc de les Palmeres tindrà lloc el “Concert de la Dona” a càrrec del Cor d’Alfafar i Amics de la Música, una activitat que es troba dins de la programació especial que la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar ha organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =