caixa popular

"Més vida als anys" d'Alfafar celebra la seua fi de curs

"Més vida als anys" d'Alfafar celebra la seua fi de curs
22/06/2017 -

El programa “Més vida als anys” ha celebrat un any més la seua fi de curs en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar.

Les i els majors de 65 anys que viuen a Alfafar i participen d’aquests tallers durant l’any, han dut a terme diferents exhibicions per a mostrar al públic assistent tot l’aprés durant el curs. Balls de saló, tallers de taitxí o gimnàstica de manteniment, entre altres.

En finalitzar les exhibicions totes i tots els participants han gaudit d’un berenar a l’aire lliure on han gaudit dels companys i companyes de taller.

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar va assistir com a espectador de les exhibicions, acompanyat de part de l’Equip de Govern, i considera que aquests tallers són molt importants per a l’envelliment actiu i saludable dels veïns i veïnes d’Alfafar, podent practicar exercici tant físic com a mental.

“Més vida als anys” és un projecte que va nàixer perquè les persones majors de 65 anys pogueren gaudir de diferents tallers que conjuguen l’activitat física, la salut mental i les relacions socials. Amb l’objectiu d’afavorir l’envelliment actiu per a aconseguir una millor qualitat de vida.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tretze =

Paiporta
Tardor
cultura als barris