25n
25N
25N

Alexander Soddy debuta a València amb l'OV i la postromàntica Simfonia núm. 4 de Franz Schimdt

Alexander Soddy debuta a València amb l'OV i la postromàntica Simfonia núm. 4 de Franz Schimdt
27/02/2020 -

El director britànic Alexander Soddy debuta en la programació del Palau de la Música i al capdavant de l’Orquestra de València, amb un programa centreeuropeu demà divendres a la Sala Auditori de Les Arts, en el qual destaquen la postromàntica Simfonia núm. 4 de Franz Schmidt, que abordarà per primera vegada la formació simfònica valenciana, així com el Concert per a flauta i orquestra en sol major, op. 30 de Franz Krommer, una de les grans pàgines del Classicisme, que serà interpretat per la solista de la mateixa formació simfònica, María Dolores Vivó. La cèlebre obertura “Rosamunda” de l’austríac Franz Schubert completa el programa.

El director britànic Alexander Soddy va ser director general de música del Teatre Nacional de Mannheim i actua regularment en les òperes estatals de Baviera i Berlín, on torna aquesta temporada amb La flauta màgica i La bohème. En la temporada 2017/18 va debutar en la Metropolitan Opera amb La bohème i en l’Òpera Estatal de Viena amb El barber de Sevilla. De 2013 a 2016, Soddy va ostentar la titularitat en el Stadttheater Klagenfurt i va dirigir allí noves produccions d’El cavaller de la rosa i Macbeth, entre altres. De 2010 a 2012 va treballar com a kapellmeister de l’Òpera Estatal d’Hamburg, on va debutar en la temporada 2008/09 amb La flauta màgica de Mozart.

María Dolores Vivó ocupa des de l’any 2002 la plaça de flauta solista de l’Orquestra de València i ha interpretat amb la formació simfònica el Concert per a flauta i arpa de Mozart, així com el Septet per a instruments de vent de Frank Martin. Ha tingut l’oportunitat de tocar un ampli i variat repertori orquestral sota la batuta de directors com Jesús López Cobos, Daniel Baremboim, Zubin Mehta, Iuri Temirkànov, Pinchas Steinberg i Rafael Frühbeck de Burgos, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + catorze =

bombers
CCCC
bombers