caixa popular

12 intoxicats més en l'Alerta sanitària per les clòtxines a Gandia

La Conselleria de Sanitat ha informat de 12 nous casos en un hotel de la comarca de la Safor

12 intoxicats més en l'Alerta sanitària per les clòtxines a Gandia
13/04/2018 -

L’alerta sanitària per les clòtxines en mal estat segueix activa i hui la Conselleria de Sanitat ha informat de 12 nous casos. Es tracta de 12 persones intoxicades pel consum d’aquestes clòtxines en un hotel de Gandia.

Segons fonts de la Conselleria, els 12 nous casos per la intoxicació evolucionen favorablement i en cap cas han requerit atenció hospitalària. En concret, s’han intoxicat amb les mateixes clòtxines. Les dades del producte segons ha indicat l’agència, són “clòtxina mitjana petxina súper” de la marca Estrella Polar i el lot, el 010DOP-18. La data de consum preferent és 1/2020, i la de fabricació 19/01/18.

Ahir ja van informar que s’estava retirant el producte dels establiments de la Comunitat Valenciana i s’ha recomanat evitar el consum d’aquestes clòtxines en cas d’haver-los adquirits per precaució. L’agència va detectar aquest dimecres una toxiinfecció, una malaltia provocada per un aliment contaminat, aquestes clòtxines, a causa de les toxines que fabriquen certs microorganismes.

De les 39 persones afectades, solament dues van requerir atenció hospitalària i ambdues han sigut donades d’alta metgessa mentre la resta evolucionen favorablement. Ara mateix se sumen 12 persones més afectades en aquesta ocasió en un hotel de Gandia. L’alerta sanitària a la Comunitat segueix activa davant aquestes clòtxines en mal estat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − catorze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC