25n
25N
25N

Es manté l'alerta groga en la Comunitat

A l’interior sud de València s’esperen precipitacions fortes

Es manté l'alerta groga en la Comunitat
28/05/2018 -

L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana decretava, ahir, l’avís groc per pluges i tempestes tant a l’interior sud de la província de Castelló, com a l’interior de la província de València. Així, a partir de les 18.30 hores, aproximadament, la Comunitat Valenciana suportava importants precipitacions, que van deixar 41,2 litres per metre quadrat a Utiel (València), així com 18,7 litres per metre quadrat en la capital del Túria, tal com registrava l’observatori de la Universitat Politècnica de València.

No obstant això, l’alerta per fortes tempestes no acaba ací. I és que es manté l’avís groc. D’acord amb les prediccions de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dilluns els focus es posaran a l’interior de Castelló, on s’espera que es produïsquen pluges de fins a 25 litres per metre quadrat, al llarg del dia de hui. Quant a l’interior sud de València, demà, 29 de maig, a partir de les 12.00 hores, aproximadament, l’alerta groga es torna a activar per pluges i tempestes.

Finalment, les temperatures no es veuran molt afectades per les precipitacions, ja que en alguns punts, com Oriola podrien aconseguir els 28 graus. A València no se superaran els 25 graus, mentre que a Castelló i Alacant fregaran els 24 graus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 18 =

bombers
Valencia activa