25n
25N
25N

Alejandro, Pasqual i Adrián a semifinals en l'individual de frontó

Alejandro, Pasqual i Adrián a semifinals en l'individual de frontó
14/10/2019 -

Tot i que resten tres jornades per a la finalització de la lligueta regular en el Campionat Autonòmic de Frontó Individual – Trofeu President Generalitat, ja coneguem els tres primers semifinalistes en la màxima categoria, que són, a més, dos d’ells, els jugadors favorits a estar en la final, i reeditar així la disputada el passat any, es dir, Alejandro de Paterna i Pasqual de la Pobla de Vallbona. Per la seua banda, Adrián també té plaça ja en semifinals.

Els resultats que aconseguien el passat cap de setmana certifica de manera matemàtica (era qüestió de temps) el seu accés a la fase de semifinals. Pasqual de La Pobla guanyava al seu frontó pel contundent resultat de 41 a 17 davant Adrián de Museros, mentre que Alejandro de Paterna guanyava en Almussafes a Roberto de Beniparrell pel resultat de 31 a 41. Alejandro és el líder amb 14 punts pels 13 que té Pasqual, que a més, compta amb una partida més disputada. Adrián de Museros és el tercer jugador que disputarà les semifinals, amb 8 punts té assegurada ja la tercera posició però quasi impossible assolir la segona. La quarta posició que també tancaria les places de semifinals se la jugaran entre Enrique de Museros i Roberto de Beniparrell. El de Museros té dos punts i Roberto té un punt. Al de l’Horta Nord li resten tres partides i a Roberto li queden dues. Res clar aleshores per conéixer qui serà el jugador que complete el quadre de semifinals.

Pel que fa a la segona categoria, pareix clar que al grup A es classificarà Arcusa per a semifinals i que l’acompanyarà el Xato de Museros, però queden tres jornades encara per determinar aquesta circumstància. Al grup B, Àlex Alandes és el líder i passarà a semifinals com a primer de grup si no hi ha una sorpresa majúscula. El jugador que l’acompanyarà a la fase de semifinals estarà entre Ximo d’Almenara i Vicent de Moncofa que són segon i tercer respectivament, separats per dos punts, però el de Moncofa compta amb una partida menys disputada. Probablement es disputaran el passe a les semifinals en l’última jornada en la que s’enfronten estos dos jugadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 18 =