Tres aldaiers representaran a la Delegació Valenciana de Petanca en el Torneig Nacional d'Almeria a l'octubre

Ricardo, Antonio i Juan Moreno competiran en la categoria sènior en el Torneig Nacional que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d’octubre en la ciutat d’Almeria.

Tres aldaiers representaran a la Delegació Valenciana de Petanca en el Torneig Nacional d'Almeria a l'octubre
25/09/2018 -

El passat 24 de juny, els germans Moreno federats en el Club de petanca de Benifaió es van classificar per a representar a la delegació valenciana de petanca en el Torneig Nacional d’Almeria que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d’octubre en aquesta localitat. Ricardo, Antonio i Juan es van proclamar campions en la categoria sènior de la prèvia disputada a Paterna per a competir en el torneig nacional en la categoria sènior en la ciutat d’Almeria. Els joves aldaieros van véncer en l’última mà 13 a 12 al Club Alborchi en una apassionada semifinal i final.

En el Club de petanca Benifaió, els tres germans han aconseguit experiència en aquest esport en la categoria de juvenils sent campions d’Espanya i aportant grans resultats en les prèvies dels campionats de sub-23, una categoria que dóna prestigi a la petanca espanyola en les competicions europees i mundials.

Actualment, els germans Moreno demostren en cada partida el seu bon nivell de joc amb aqueix tremp que els caracteritza, prova d’açò és la consecució del títol i el premi per a representar a la Delegació Valenciana en el torneig nacional el pròxim mes d’octubre.

Des del poble d’Aldaia se’ls desitja als tres germans Bru que aconseguisquen l’anhelat títol nacional, segur que seran capaços de desplegar el seu gran talent en aquest esdeveniment esportiu gaudint-ho amb gran il·lusió.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + onze =

sagunt a escena 2019
turismo salou