25n
25N
25N

Aldaia, seu de la celebració del Dia Internacional de l'Educació Social

Aldaia, seu de la celebració del Dia Internacional de l'Educació Social
01/10/2020 -

L’Ajuntament d’Aldaia és un dels quals major aposta realitza per l’Educació Social. De fet, compta amb 9 professionals treballant en Serveis Socials, EEIIA (Equip Específic d’Intervenció en Infància i Adolescència) UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), Habitatge, Educació, Persones Majors i Joventut.

Amb aquest motiu, Aldaia ha sigut la seu triada per a deslocalitzar per primera vegada de l’àmbit universitari la celebració d’aquesta efemèride. Així, l’Àrea de Família i Infància de Serveis Socials de l’Ajuntament juntament amb el Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana està organitzant una Jornada de Formació en línia que tindrà lloc dijous que ve, 15 d’octubre, sota el lema ‘Educació Social. Professió compromesa amb la infància’. Aquesta sessió tindrà inscripció oberta i gratuïta i comptarà amb la presència de Guillermo Luján Valero, alcalde d’Aldaia, i la regidora de Serveis Socials del municipi i diputada provincial d’Inclusió Social, Empar Folgado així com amb Norma Gonzálvez Huguet, presidenta del Col·legi Oficial d’Educadors i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, qui inauguraran la jornada i donaran pas a una taula de quatre ponències dutes a terme per sis professionals de l’Educació Social en diferents àmbits; serveis socials, educació, recursos residencials i persones majors.

Segons expliquen des del consistori, els Educadors Socials en l’àmbit municipal treballen per a possibilitar la incorporació de totes les persones, siga com siga la seua casuística, a la diversitat de les xarxes socials així com la promoció cultural i social en general. Per això, l’Ajuntament d’Aldaia en el seu objectiu d’atenció integral a les persones ha realitzat una important inversió, reforçant l’equip de serveis socials, així com altres àrees com a educació i joventut, amb la incorporació d’educadors i educadores socials, els quals treballen per a generar contextos educatius, accions mediadores i formatives, donant respostes socioeducatives a les necessitats socials.

Per a més informació sobre la jornada consultar el següent enllaç: https://www.coeescv.net/formacion/53-colegial/3171-jornada-coeescv-educacion-social-una-profesion-comprometida-con-la-infancia

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + divuit =