25n
25N
25N

Aldaia convoca les ajudes per a esportistes d'alt rendiment de la localitat

Aldaia convoca les ajudes per a esportistes d'alt rendiment de la localitat
25/09/2020 -

Aldaia reedita enguany les ajudes per als esportistes d’elit. Aquesta beca econòmic-esportiva va destinada a les persones que realitzen esport d’alt nivell i que han sigut acreditats com DAN (esportistes d’alt rendiment), i s’emmarca dins del Programa d’Ajudes a Esportistes d’Aldaia 2020.

Fonts del departament d’Esports del municipi apunten que “a través d’aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament d’Aldaia es pretén oferir un reconeixement públic a l’esforç diari dels qui s’entreguen a la pràctica esportiva, ja que suposen un exemple d’esforç, superació i compromís personal que creiem que és molt positiva com a model a seguir per als xiquets i xiquetes i per a les persones joves del nostre poble”.

“La finalitat d’aquestes ajudes és la de col·laborar en les despeses que la formació, preparació esportiva i la competició exigeix als esportistes d’alt rendiment convertits en referent i model per a la joventut, afavorint el seu perfeccionament, amb vista a l’assoliment d’un més alt nivell en un futur pròxim”, expliquen des del departament d’Esports del municipi.

Termini de sol·licituds obert

La convocatòria de presentació ja està oberta, i les sol·licituds i documentació corresponent s’hauran d’entregar preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Aldaia (Catàleg de tràmits/Esports/Ajuda esportistes d’elit), precisant per a això de la identificació digital oportuna.

Així mateix, des del consistori puntualitzen que, de manera alternativa, aquest tràmit podrà realitzar-se mitjançant la presentació de la sol·licitud i documentació en el registre d’entrada del consistori, situat en Plaça de la Constitució núm. 10.

En aquesta línia, les persones beneficiàries hauran d’estar empadronades a Aldaia per un període d’almenys dos anys previ a la present convocatòria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

bombers