25n
25N
25N

Alcàsser reparteix targetes moneder per comprar aliments a aquelles famílies que disposen de la beca menjador

Està disponible un servei d’atenció psicològica telefònica per aquelles persones que el necessiten

Alcàsser reparteix targetes moneder per comprar aliments a aquelles famílies que disposen de la beca menjador

L’Ajuntament d’Alcàsser ha decidit repartir targetes moneder a aquelles famílies que tenien accés a la beca menjador. Així, es complementa l’ajuda de la Generalitat Valenciana i un total de 163 famílies més rebran aquest servei d’alimentació. Les targetes moneder es podran utilitzar als mercats locals i, a més, les persones que disposen d’escassos recursos econòmics també podran demanar aquesta prestació.

Una altra de les ajudes socials que s’ha posat en marxa a Alcàsser és portar la compra o els medicaments al domicili d’aquelles persones que, per la seua situació de vulnerabilitat sanitària, no puguen eixir de casa. Els Serveis Socials seran els encarregats de realitzar aquest servei. A més, una altra de les mesures destinades principalment a la gent major i que estiga passant aquesta quarantena solitàriament és l’activació d’un telèfon d’atenció psicològica. Mitjançant aquest recurs es realitzarà un seguiment telefònic de les persones en grups de risc en col·laboració amb la Creu Roja.

Quant a l’apartat econòmic, Alcàsser anuncia l’ajornament de tot el calendari fiscal i dels procediments amb fraccionaments que s’estaven duent a terme. Els serveis d’hostaleria estaran exempts de pagar la taxa 2020 d’ocupació de sol públic en terrasses, taules i cadires.

Des de l’Ajuntament estan en contacte diari amb les direccions de tots els centres educatius per fer un seguiment de la situació i atendre les demandes que puguen anar sorgint. A més a més, amb la finalitat d’entretenir els més menuts, s’estan proposant activitats a realitzar des de casa com dibuixar els superherois que combaten el coronavirus.

Respecte al Centre de Salut, fins al moment no han tingut problemes d’abastiment i s’han cobert totes les necessitats d’equips de protecció individual (EPI). En ser una zona de trànsit constant es realitza una desinfecció diària, juntament amb altres zones com les tendes, les farmàcies, els supermercats o l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + dotze =