25n
25N
25N

Alcàsser ja està en Falles

Les diferents comissions falleres han preparat una programació que farà gaudir als veïns de la localitat

Alcàsser ja està en Falles
14/03/2017 -

Hui, 14 de març, comença la setmana forta de les nostres Falles tant en la capital, com en la resta de localitats valencianes que han treballat, durant tot l’any, perquè veïns i visitants gaudisquen d’unes festes josefines inoblidables.

Música, activitats tant per als més xicotets, com per als adults, i molt ambient faller caracteritzen les Falles d’Alcàsser. Un municipi valencià que compta amb un total de quatre comissions falleres, que han preparat una programació molt variada per a fer vibrar a tot aquell que vulga acostar-se fins als diferents casals fallers.

No obstant això, si hi ha dos actes que uniran a les comissions seran, sens dubte, el pròxim 18 de març, quan els carrers d’aquesta localitat s’ompliran d’emoció amb l’esperada ofrena de flors en la Plaça del Castell, a les 18.30 hores. I, per descomptat, el diumenge 19 de març, que començarà amb una missa en honor a Sant Josep, a les 13.00 hores, i acabarà el dia amb la cremà dels monuments, posant punt final a les Falles 2017.

Però fins a aquell dia, a València Extra, t’informem dels actes més destacats de les quatre falles d’Alcàsser. Comencem per la Falla Camp d’Arena, que començarà la setmana amb un concurs de truites, karaoke i disc-mòbil el pròxim 15 de març. A més, el 16 i 17 de març, a la vesprada, els més xicotets seran els protagonistes amb les activitats infantils que tenen preparades. Durant totes les nits, aquesta falla animarà als veïns amb diferents discos-mòbils.

Quant a la Falla el Mercat, el pròxim 16 de març, celebraran el ‘Passacarrer d’hortolanes’ a les 18.00 hores, en el qual aniran acompanyats per una xaranga que farà ballar a tots els veïns. A la nit, començarà el concurs de paelles a llenya i, a continuació, tenen preparada una nit de dj’s. Així mateix, el 17 de març, els més xicotets gaudiran d’un divertit espectacle infantil, que acabarà amb una mascletà manual. A les 00.00 hores, començarà la 23 edició d’un dels festivals de música més esperats: el Mercarock. Finalment, la nit del dissabte, la Falla el Mercat amenitzarà la nit amb l’orquestra Benítez Band.

I si t’acostes fins a la Falla el Trinquet, els més xicotets li’l passaran en gran, el dijous 16 de març a les 18.00 hores, amb la ‘Chiquidisco’. A la nit, serà el torn dels majors, que podran ballar tota la nit amb l’orquestra ‘Élite’. La nit del 17 de març, els veïns d’Alcàsser podran gaudir d’una vetlada de música, aquesta vegada, a càrrec del duo ‘Élite’. Per a finalitzar, el dia de Sant Josep han preparat una vesprada molt divertida amb els ‘playbacks’, que començaran a les 18.00 hores.

Finalment, la Falla Raval comença les seues Falles unes setmanes més tard. D’aquesta manera, el dijous, 30 de març, serà la plantà dels seus monuments fallers. L’endemà, 31 de març, animaran els carrers d’Alcàsser amb una batucada brasilera, que començarà a les 13.00 hores. A la nit, l’Orquestra ‘Montecarlo’ farà ballar a fallers i veïns.

En aquesta ocasió, i acompanyats per la banda de música Santa Cecilia d’Alcàsser, la comissió de la Falla Raval celebrarà, el dissabte 1 d’abril, l’ofrena de flors fins al temple de Maria Auxiliadora. A la nit, una altra orquestra de renom, com és ‘Euforia’, tornarà a animar els carrers de la localitat. La cremà serà el diumenge, 2 d’abril. Dia en el qual Alcàsser dirà adéu, definitivament, a les Falles 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 18 =

museo prehistoria