caixa popular

Alcàsser aposta per la cultura amb la XI edició de Dansà de Carrer

L’esdeveniment començarà a les 20.30 en la Plaça del Castell d’Alcàsser

Alcàsser aposta per la cultura amb la XI edició de Dansà de Carrer
06/07/2017 -

Aquest cap de setmana, concretament, aquest dissabte, 8 de juliol, els veïns d’Alcàsser tenen una cita molt especial. I és que aquest municipi valencià albergarà la XI edició de Dansà de Carrer, un ball tradicional que no solament forma part de les nostres arrels i de la cultura valenciana, sinó que a més és una manera de recuperar els tradicionals balls en el carrer.

Aquest esdeveniment ha sigut organitzat pel Grup Dansarrels, així com per la Colla Guirigall de tabals i dolçaines. Dos grups de la localitat valenciana d’Alcàsser que, any rere any, s’esforcen per a mostrar el millor de les nostres tradicions, però també per a fer gaudir a tots aquells veïns que s’acosten a aquest esdeveniment per a sumar-se a la festa.

Aquesta edició de Dansà de Carrer començarà a les 20.30 hores en la Plaça del Castell d’Alcàsser. Una vegada finalitze el recorregut pels carrers del municipi, els veïns gaudiran d’un sarau de rondalles, que tindrà lloc a les 22.30 hores. Aquest cap de setmana, aposta per la cultura i no et perdes un dels esdeveniments més esperats.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris