25n
25N
25N

Alcaraz: 'El Codi de Bon Govern tracta d'obrir el diàleg amb la ciutadania'

Alcaraz: 'El Codi de Bon Govern tracta d'obrir el diàleg amb la ciutadania'
18/10/2016 -

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha destacat que “el Codi de Bon Govern tracta d’obrir el diàleg amb la ciutadania”. Així ho ha expressat durant la seua participació en l’acte d’adhesió voluntària al Codi de Bon Govern de la Generalitat per part dels membres de l’equip de govern municipal de Callosa de Segura, que està compost per PSPV, Som Callosa i Esquerra Unida. Una signatura a la qual no s’ha adherit el grup municipal del Partit Popular.

En aquest sentit, el conseller ha volgut felicitar als membres de l’equip de govern municipal d’aquesta localitat després de sumar-se al Codi de Bon Govern i ha afirmat que “mesurades com aquesta fa que s’incremente la confiança de la ciutadania respecte als seus representants públics”.

A més, durant aquest acte, Manuel Alcaraz ha avançat que, en les pròximes setmanes, se sumaran al Codi de Bon Govern tant els òrgans estatutaris com també els rectors de les universitats públiques valencianes, “els qui comptaran amb un document similar”.

Alcaraz ha indicat que “la política també és parlar, eixe és el missatge per a la ciutadania i aquesta norma és fruit d’un gran debat” . És per això que “qualsevol polític democràtic ha d’estar d’acord amb els principis que avui s’han signat per part dels membres de l’equip d’aquest govern municipal”.

Cal recordar que el Codi de Bon Govern té la finalitat d’afavorir el desenvolupament d’unes administracions públiques transparents i eficients per a reforçar la confiança dels ciutadans amb les institucions. “Es tracta d’una norma que desenvolupa la Llei de Transparència i Bon Govern que pretenen estabilitzar els valors democràtics”, ha conclòs el conseller Manuel Alcaraz.

Per la seua banda, l’alcalde de Callosa de Segura, Francisco José Macià, ha mostrat la seua satisfacció i ha assenyalat que, aquest codi, “és un manual per a ser un bon regidor”. A més, els grups signataris han destacat que són els polítics els que han de ser un bon exemple de com ha de ser la societat en la qual viuen, que la ciutadania se senta partícip de la seua administració.

Més informació

1 Comentari

  1. Mari Carmen Martínez Garcia
    Mari Carmen Martínez Garcia octubre 18, 08:49

    No entiendo mucho de política pero así es la política hablar y hablar para llegar acuerdos y más aún si forman un buen equipo , tomando siempre las medidas adecuadas que nos puedan favorecer a todos . Ánimo enhorabuena sois un buen equipo.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

museo prehistoria