25n
25N
25N

Alcaraz: 'Aquesta exposició convida a la reflexió en temes tan rellevants com la igualtat de gènere i la lluita de la dona en la societat'

Alcaraz: 'Aquesta exposició convida a la reflexió en temes tan rellevants com la igualtat de gènere i la lluita de la dona en la societat'
24/10/2016 -

“Aquesta exposició convida a la reflexió en temes tan rellevants com són la igualtat de gènere i la lluita de les dones en la societat”. Així ho ha destacat el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, durant la inauguració de l’exposició ‘Aliades: dones que canviem el món’, organitzada per l’ONG Aliança per la Solidaritat.

En aquesta mostra es dóna a conéixer un total de 32 obres d’art inspirades en la lluita pels drets de les dones en el món, un dels principals eixos de la labor que realitza aquesta ONG.

Entre els artistes que exposen destaquen les valencianes Paula Bonet i Cristina Durán, així com uns altres de reconegut prestigi com Oscar Mariné, Ouka Leele, Carmen García Huerta o Alberto Corazón. “Tots els autors d’aquesta mostra interpel·len al visitant amb les seues obres”, ha indicat Alcaraz.

L’exposició ‘Aliades: Dones que canviem el món’ estarà en la Galeria Tossal de València fins al pròxim 13 de novembre. Una mostra que es desenvolupa gràcies a la col·laboració de la Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i també de l’Ajuntament de València.

Els beneficis obtinguts en la venda de les obres exposades es destinaran a projectes d’aquesta ONG que defensen els drets de la dona, en concret, en el seu suport a una cooperativa de dones en Saint Louis (Senegal).

Aquesta exposició fa un recorregut per la història de 12 “aliades”, dones que lluiten en el seu moment a dia per a aconseguir la igualtat tant en llibertat com en drets socials. Una defensa que defineix l’essència de l’ONG Aliança per la Solidaritat, que enguany celebra el seu 30 aniversari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 7 =