25n
25N
25N

L'Alcalde rep al paterner Antonio Benet, referent de la Filatèlia Espanyola

L'Alcalde rep al paterner Antonio Benet, referent de la Filatèlia Espanyola
27/01/2020 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut a un dels seus veïns més il·lustres, el Sr. Antonio Benet, reconegut expert en filatèlia i fundador en 1968, i primer president –delegat de la Comissió de Filatèlia per a la Joventut de Federació Espanyola de Societats Filatèliques (FESOFI) i impulsor de les Juvenias.

El primer edil ha volgut agrair a Benet tota una vida dedicada a la cerca, investigació i col·leccionisme de segells, “una passió –que segons Sagredo – el converteixen en un dels màxims referents de la Filatèlia Espanyola i que recentment ha rebut un reconeixement a Madrid”.

Durant la seua trobada, el gran filatelista paterner ha recordat amb afecte que va representar a Espanya en 1969 en el primer Congrés Mundial per a la Joventut que es va celebrar a Luxemburg al mateix temps que ha reconegut a l’Alcalde Sagredo que “en cadascun dels viatges que ha realitzat a països de tots el món representant a Espanya en l’àmbit filatèlic, sempre portava una placa de la Federació i un socarrat de Paterna”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =