25n
25N
25N

L'Alcalde de Paterna sol·licita la revisió cadastral a la baixa de tots els habitatges

Ha sigut la primera mesura que ha pres Juan Antonio Sagredo després de ser reelegit Alcalde de Paterna aquest dissabte

L'Alcalde de Paterna sol·licita la revisió cadastral a la baixa de tots els habitatges
17/06/2019 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha signat hui la provisió per a sol·licitar al Cadastre una nova rebaixa dels valors cadastrals de tots els immobles de la ciutat.

Es tracta de la primera mesura que ha pres Juan Antonio Sagredo en el seu primer dia després de ser reelegit Alcalde amb l’objectiu de continuar disminuint la pressió impositiva dels veïns i veïnes i intentar que paguen uns impostos justos.

Amb aqueixa fi, el primer edil, ha demanat a la Gerència Regional del Cadastre que inicie els treballs necessaris per a l’elaboració i aprovació d’una nova Ponència de Valors a la baixa que s’ajuste a la realitat econòmica del municipi.

Aquesta és la tercera vegada en quatre anys que Sagredo es dirigeix al Cadastre per a continuar ajustant els valors cadastrals, ja que, tal com ha assenyalat, “actualment a Paterna encara es produeixen situacions d’autèntica injustícia tributària en moltes zones de la ciutat”.

Referent a això, l’Alcalde ha explicat que encara hi ha zones en les quals els valors cadastrals continuen estant per damunt del 50 per 100 del valor de mercat, la qual cosa afecta no solament a l’Impost sobre béns immobles sinó als altres tributs en els quals el valor cadastral serveix de base per al seu càlcul.

Finalment, Sagredo ha recordat que “aquesta rebaixa no solament afectaria el rebut de l’IBI, sinó també als diferents impostos municipals que es deriven del valor cadastral com a l’Impost sobre l’Increment de Valors dels Terrenys de Naturalesa Urbana, més conegut com a “plusvàlua” i tributs estatals com a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), a l’Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats i fins i tot a l’Impost sobre Successions i Donacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 20 =

programacion rialto
museo etnologia
ficcions 2019-2020