25n
25N
25N

L'alcalde de Burjassot revisa la situació del Centre d'Especialitats

L'alcalde de Burjassot revisa la situació del Centre d'Especialitats
02/10/2019 -

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, s’ha traslladat aquest matí fins a la Conselleria de Sanitat per a mantenir una reunió de treball amb Concha Andrés, secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Generalitat Valenciana. Amb aquesta trobada, l’alcalde ha volgut abordar la situació en la qual es troba el Centre de Salut II de Burjassot, així com les reivindicacions que des de fa temps ve reclamant el personal sanitari.

Andrés, coneixedora de la situació actual del Centre d’Especialitats, ha manifestat la voluntat i predisposició de la Conselleria per a, com més prompte millor, començar a escometre les millores més apressants que precisa l’espai. Com a primer pas, la secretària autonòmica s’ha compromés, d’ací a poc tems, a visitar juntament amb l’alcalde el centre de salut, parlar amb els professionals sanitaris, recollir les seues impressions i explicar-los les actuacions que des de la Conselleria estan projectades per a efectuar en el Centre de Salut.

“És molt important la sintonia existent entre les diferents administracions amb la finalitat d’aconseguir l’objectiu comú, que és la millora de l’atenció sanitària per als ciutadans i la millora de les instal·lacions que redundarà en el benestar també de tots els treballadors, i estem segurs que en un curt espai de temps es faran realitat. Agraïsc l’atenció que ens ha prestat la secretaria autonòmica i el gran interés que ha demostrat en les instal·lacions de la nostra ciutat”, ha manifestat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + onze =