25n
25N
25N

Bonrepòs i Mirambell inicia una legislatura 'tardana': "La nostra voluntat de diàleg sempre estarà"

L’Alcalde de la localitat assegura que treballaran per complir “el contracte amb els veïns” que és, assegura, el programa electoral

Bonrepòs i Mirambell inicia una legislatura 'tardana': "La nostra voluntat de diàleg sempre estarà"
23/07/2019 -

Divendres passat cinc de juliol es va realitzar el Ple d’Investidura en la localitat de Bonrepòs i Mirambell. Quasi un mes abans, el 15 de juny, ho feien la majoria dels ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana. Uns recursos a la Junta Electoral que feien ‘ballar’ un regidor en favor de Compromís o el PP ha retardat l’agenda política de la localitat i fins i tot de la província, encara que la constitució de l’ajuntament ja estava clara.

En les passades eleccions, i després de la reclamació resolta en favor de Compromís, el PSPV, encapçalat per Rubén Rodríguez, va obtenir cinc regidors; a només un d’aconseguir la majoria absoluta en el ple local. Llavors el PP va obtenir quart i Compromís dos, encara que al final seran tres per a cadascun.

“Nosaltres, en campanya, vam prometre que per a obtenir l’alcaldia no arribaríem a cap acord”, recorda Rodríguez. Així, després d’una legislatura en la qual va governar amb Compromís, els socialistes han aconseguit la representació suficient per a governar com a llista més votada fins i tot sense el suport dels seus antics socis.

El ja Alcalde assegura estar “content” dels resultats que va obtenir el seu grup, perquè són els que fan “que hui dia” siguen “l’equip de Govern”. En les passades eleccions el PSPV va obtenir els mateixos representants que Compromís, tres regidors. Ara, asseguren, estan de negociacions amb els seus antics socis per a tirar avant iniciatives “sempre mirant per l’interés de Bonrepòs i Mirambell, i dels veïns i veïnes”.

“Amb el PP també” estan amb converses, assegura, perquè és necessari treballar en comú per la localitat: “La nostra voluntat de diàleg sempre estarà damunt de la taula”.

Rodríguez assenyala que cada partit ha de ser “adult” i responsable respecte a les decisions que presa; alguna cosa que trau a relluir després d’assenyalar la incògnita si les negociacions “arribaran a bon port o no”. Per la seua part promet que treballaran per complir el programa electoral, un “contracte amb els ciutadans”, assegura: “Les línies seran complir el programa, proximitat, proximitat i treballar amb la mateixa honestedat i honradesa que en la passada legislatura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tres =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus