25n
25N
25N

Estudiants del col·legi D. José Lluch d'Alboraia inauguren una exposició artística

Estudiants del col·legi D. José Lluch d'Alboraia inauguren una exposició artística
06/04/2017 -

La localitat valenciana d’Alboraia continua apostant pel talent dels més joves del municipi amb una exposició artística d’estudiants del col·legi Don José Lluch. La Casa de la Cultura Peris Aragó va acollir dilluns passat, 3 d’abril, a les 18.00 hores, la inauguració d’aquesta iniciativa.

A la trobada van acudir Ana Bru, primera tinent d’alcalde, i Ismael Rubio, regidor de Cultura, així com veïns de la localitat. Allí van poder gaudir dels treballs realitzats per un grup d’alumnes de la classe de dibuix artístic que s’imparteix en batxillerat en l’esmentat centre educatiu.

L’exposició es compon d’un recull d’obres que s’han fet al llarg de dos cursos i comprén treballs de diferents temàtiques: quadres, relleus, bodegons… amb tècniques d’allò més variades, com la transferència. Tot això a partir de les experiències i els coneixements adquirits a partir de l’observació dels carrers i parcs d’Alboraia i l’estudi dels grans artistes a classe.

Silvia Soler, Mario Peña, Paula Orozco, Paula Fernández, Celia Frechina, Rubén Murcia, Daniel Navarro i Raquel García són els alumnes que han exposat les seues obres.

La Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura Peris Aragó romandrà oberta fins al pròxim dia 12 d’abril perquè qualsevol veí d’Alboraia puga acudir i gaudir de les obres mostrades. L’horari de visites és de dilluns a divendres de 09.00 a 13.45 i de 16.00 a 20.45 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

museo prehistoria
museo prehistoria