caixa popular

Albert Girona presenta la coproducció de l'IVC amb el festival Cabanyal Íntim

Albert Girona presenta la coproducció de l'IVC amb el festival Cabanyal Íntim
23/05/2017 -

El festival Cabanyal Íntim, que porta cada primavera les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases d’aquest barri valencià, se celebra del 18 al 28 de maig i es presenta, en la seua setena edició, sota el lema ‘Migracions’.

El festival, per primera vegada presenta una producció pròpia fruit de la col·laboració del festival amb l’Institut Valencià de Cultura i Las Naves-Ajuntament de València.

El secretari autonòmic, Albert Girona, ha manifestat la seua satisfacció per la col·laboració de la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura, amb un festival nascut des de baix, com és ‘Cabanyal Íntim’, “una col·laboració que entra dins de la política de produccions i coproduccions de l’IVC amb altres organitzacions tant públiques com privades, com en aquest cas l’Ajuntament de València”.

Fidel al compromís social del festival, ‘I tornarem a sopar al carrer’ és d’un projecte de teatre participatiu que involucra actors professionals, veïns i col·lectius del barri del Cabanyal amb els quals s’ha treballat des del passat febrer en diversos tallers amb l’objectiu d’investigar les possibilitats artístiques i recollir sentiments i vivències passats i presents del barri.

‘I tornarem a sopar al carrer’ naix de les conversacions amb molts veïns i veïnes del Cabanyal, d’històries i personatges del barri reunits en els últims anys, per a parlar del seu passat, del seu present i del seu futur.

Aquesta obra es podrà veure al Teatre El Musical els dies 27 i 28 de maig.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios