25n
25N
25N

Albalat dels Sorells aposta per unes festes sense agressions sexistes i per un consum responsable

Albalat dels Sorells aposta per unes festes sense agressions sexistes i per un consum responsable
23/08/2019 -

El dijous 22 d’agost l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells va fer el primer dels actes de les festes majors de 2019, l’entrega de samarretes a les distintes clavaries.

Enguany l’Ajuntament ha reforçat els missatges per evitar agressions sexuals dins de la campanya de la Mancomunitat de l’Horta Nord, “Tinguem la festa en pau”. Com a exemple enguany la samarreta que lluiran els festers i festeres porta el missatge clar “No és no”, també el llibre de festes recull un decàleg i un missatge visual per conscienciar i reforçar els missatges contra les agressions sexuals. A més a més, el Punt Violeta estarà present en les festes per informar, fer visible i previndre les agressions.

Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, seguint el que es va parlar en la passada Junta de Seguretat, l’Ajuntament de la mà de la Policia Local, Guardia Civil i Policia Autonòmica, ha preparat una campanya de prevenció contra tot tipus de violència en les festes majors, i més concretament per evitar agressions sexistes és per això que els festes i festeres lluiran a les seues samarretes el missatge “No és no”.

Altra campanya que es portarà a terme des de l’Ajuntament serà repartir gots reutilitzables, que a més de reduir l’ús de plàstic, portarà el missatge “Vull recordar aquesta nit, disfrute d’un consum responsable”.

Amb totes estes mesures, esperem que les festes majors transcòrreguen amb total normalitat sense cap incidència, amb un consum responsable i que totes i tots puguem gaudir de tots els actes que s’han programat tant des de l’Ajuntament com des de les distintes clavaries, penyes i associacions, ha conclòs Claramunt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 12 =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna