25n
25N
25N

Albal retira set vehicles abandonats de la via pública

Albal retira set vehicles abandonats de la via pública
26/02/2019 -

La Policia Local d’Albal ha posat en marxa una campanya de detecció de vehicles abandonats en la via pública i polígons industrials, per al seu posterior tractament com a residu sòlid urbà. L’objectiu és eliminar possibles focus d’infeccions i brutícia que es poden ocasionar a causa de l’abandó dels cotxes; a més d’extingir una font de contaminació tant física com visual, segons fonts municipals.

Des de gener, els agents han retirat set vehicles que estan en situació d’abandó i disposen de noves alertes per a procedir a la seua recollida.

Quan es localitza un cotxe abandonat en un mateix lloc -per un període superior a un mes i amb desperfectes-, abans de la retirada, es notifica al propietari de la infracció i, posteriorment, es procedeix a la seua retirada i destrucció. També s’actua quan recollit un vehicle com a conseqüència d’avaria o accident del mateix en un recinte privat, el seu titular no l’haguera retirat en el termini de dos mesos.

Amb aquesta campanya es compleix amb la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles de Motor i Seguretat Viària, una iniciativa que des de Prefectura de Policia continuarà durant tot l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − onze =

art en blanc
ruta del grial massamagrell