25n
25N
25N

Albal proclama a les Falleres Majors de 2020: Gabriela Martínez Burriel i Rosana Galà Alemany

Albal proclama a les Falleres Majors de 2020: Gabriela Martínez Burriel i Rosana Galà Alemany
07/10/2019 -

El saló de Plens de l’Ajuntament va acollir aquest passat dissabte l’acte de Proclamació de les Falleres Majors d’Albal de l’exercici 2020, a la xiqueta Gabriela Martínez Burriel i a Rosana Galan Alemany, totes dues de la Falla El Jardí.

Va ser un acte emotiu, ja que es deia adéu a les quals fins ara havien sigut les ambaixadores de la festa, les Falleres Majors del passat exercici: Paula Muñoz Díaz i Anna Duato Albert, que van donar el testimoni a les noves reines.

L’acte va estar presidit per l’alcalde Ramón Marí i el President de Junta Local Fallera (JLF), Ismael Pons, acompanyats del regidor de Festes, Sergio Burguet i membres de la Junta. A més va comptar amb la presència de membres de la corporació, les Corts d’Honor de les reines falleres i del món faller local en general. Aquests són els noms de les integrants de la Cort: Pili Romeu Benítez i María Casas Prieto, Vera Rodrigo Lapuente, Irene Palomares Alonso i Yanire Hinojosa Galà.

En les seues paraules, Ramón Marí desitjava a les Falleres Majors de 2020, “un exercici inoblidable, replet de màgia i d’il·lusió, en companyia del món faller local que us abrigallarà per a fer-vos sentir el que sou, les reines de les nostres falles”. Per a Paula i Anna també va tindre paraules d’agraïment per la seua simpatia i elegància, “i per haver estat al servei de la festa, al servei d’Albal”.

L’acte d’Exaltació de les Falleres Majors tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre, a la Casa de Cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =