25n
25N
25N

L'Alba de les Falles 2020 formalitzarà la plantà a mitjanit

Un potent espectacle pirotècnic farà vibrar la plaça de l’Ajuntament de València

L'Alba de les Falles 2020 formalitzarà la plantà a mitjanit

Carlos Galiana, regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, ha presentat aquest matí l’Alba de les Falles 2020 juntament amb la fallera major, Consuelo Llobell, i els responsables de les pirotècnies Pyroshopping i Vulcano. Un any més, la plantà s’iniciarà formalment amb la participació de totes les comissions falleres de la ciutat, que llançaran eixides de manera conjunta a les 12 de la nit del 15 de març, just abans de l’espectacle pirotècnic que tindrà lloc en la plaça de l’Ajuntament.

L’Alba de les Falles, que va nàixer en 2016 a partir de la iniciativa de la falla Na Jordana, compleix ja cinc anys i continua comptant amb la implicació de l’empresa familiar valenciana Pyroshopping. Tant el seu representant com el regidor Carlos Galiana animen a totes les comissions falleres al fet que, com en anys anteriors, se sumen a l’encesa simultània de la ciutat de València. Per a fer-ho, podran recollir en qualsevol tenda de Pyroshopping la caixa a manera d’obsequi amb les 25 eixides que hauran d’encendre a les 12 de la nit. Consuelo Llobell retransmetrà aquesta plantà col·lectiva a través d’un Facebook Live.

José Giménez, de la pirotècnia Vulcano, encarregada de l’espectacle que formalitzarà la plantà en la plaça de l’Ajuntament, assegura que oferiran un “espectacle potent i vibrant que la gent gaudirà“. El responsable de la pirotècnica explica que hi haurà al voltant de 2.600 línies de tret i 198 quilograms de pólvora que explotaran in crescendo i amb tro durant uns nou minuts.

La fallera major i el regidor de Cultura Festiva conviden la població i, sobretot, tots els fallers i totes les falleres de València a participar en l’Alba de les Falles 2020 i a encendre el cel valencià i gaudir d’un espectacle únic i sorprenent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa